omery
New Member
I have made 21 posts
Right now I'm Offline
I joined January 2019
|
Post by omery on Jan 13, 2019 19:43:54 GMT
@syed, thank you. You're insightful. FeANoR abi türksen neden bizi uğraştırıyorsun. hocam ben 31 yaşındayım yalan söylicek halim yok ama zaman öyleki donunu bile alırlar haklısınız demoyu izlemişsindir birdaha izlemeni rica ediyorum ctf oynuyosun haritada herkes kırmızı şekilde belli ona göre oynuyosun ve bende seri oynuyorum niye bana wh diyolar anlamıyorumki? küfür olayı tamam makroda tmm bunlardan bana süreli ban atın ki zaten giremiyorum ama wh diyerek atmayın kullanmıyorum aynı oyunu telefondan video çekerek ekrani çekeyim gene oynarım sana atiyim nasıl oynadıgımı gör ben tee allseeinge den osnden beri oynuyorum bırak xfireyi xfire kapandı gitti ozamanı bilyiosan bu dediklerim gözünün önüne geliyordur. |FOX| uda görmüşsündür nekadar sunucu oldugunuda nasıl oynadıgınıda yaşlarınıda bilyiosundur. Ben senden tekrar bakmanı rica ediyorum. makro ve küfüre lafım yok ona birşey demiyorum yaptıgımınız olursa onuda kabullenirim ama bana hile deyip joyless arkadaşın beni aşalamasını kabul etmiyorum. ingilizce bilmiyoruz diye ve hakkım olan kendimi savunmamı yaptığım için aşalıyor beni eminimki demoyu bile izlememiştir. 10arkadaş oynuyoruz 1ben sorun yaşıyorum sizinle anlamadım onlarda gayet iyi oyuncular. ben hertürlü çözüme açığım hatta kendi aranızda oyun yasparsınız onada çağarın aynı oyunu sergilerim 1.sırada olurum bunu aynı anda videoda çekerim telefondan ekrani busayede inancaksanız bunuda yaparım yani sorun degil. şimdiden eyvallah.
|
|